KRISTILLISEN TIETEEN YHDISTYS

S-posti: info@christianscience.fi    Puhelin: +358 50 540 9601

KRISTILLISEN TIETEEN YHDISTYS

S-posti: info@christianscience.fi
Puhelin: +358 50 540 9601

JUMALANPALVELUKSET

Kaikki tilaisuudet ovat kuunneltavissa Jitsi-ohjelman välityksellä. Ohjeet voi pyytää joko puhelimitse +358 50 540 9601 tai osoitteesta info@christianscience.fi. (Vinkki: Pyydä linkki hyvissä ajoin.)

Sunnuntain jumalanpalvelus

Sunnuntaisin klo 10-11
Joka sunnuntaina etänä, kuukauden 5. sunnuntai usein englanniksi.
Kuukauden 1. ja 3. sunnuntaina samanaikaisesti myös lukusalissa Lapinlahdenkatu 27, Helsinki

Olet lämpimästi tervetullut sunnuntain jumalanpalvelukseen, jonka saarnassa on lainauksia Raamatusta ja kirjasta Tiede ja terveys sekä avain Raamattuun, kirjoittaja Kristillisen Tieteen löytäjä ja perustaja Mary Baker Eddy.
Käyttämämme Raamattu on sama kuin luterilaisella kirkolla, tällä hetkellä vuoden 1992 kirkkoraamattu. Saarnan tekstiä, nk. viikkotekstiä, opiskellaan mahdollisuuksien mukaan edeltävällä viikolla. Tekstit ovat samat kaikissa maissa ja käsittelevät vuoden mittaan 26 aihetta, jotka toistuvat puolivuosittain. Nämä sunnuntain jumalanpalvelusten aiheet on lueteltu alla olevassa tekstissä. Lisäksi kiitospäivänä luetaan hieman lyhyempi kiitospäivän teksti.

Keskiviikkoillan jumalanpalvelus

Kuukauden 2. keskiviikkona klo 19 etänä

Keskiviikon tilaisuudet ovat samanlaisia kuin sunnuntain jumalanpalvelukset, mutta pyhien kirjoitusten valinnat tekee tilaisuuden lukija tapauskohtaisesti, usein kohdistaen tekstin johonkin ajankohtaiseen aiheeseen. Kuulet myös muiden osallistujien kertovan oivalluksistaan, kokemuksistaan ja parantumisistaan, joita he ovat saaneet rukouksensa ja kristillisen tieteen opiskelun seurauksena.

Jumalanpalvelusten aiheet: Jumala - Sakramentti - Elämä - Totuus - Rakkaus - Henki - Sielu - Mieli - Kristus Jeesus - Ihminen - Substanssi - Aine - Todellisuus - Epätodellisuus - Ovatko synti, sairaus ja kuolema todellisia? - Sovitusoppi - Koetusaika kuoleman jälkeen - Ikuinen rangaistus - Aadam ja langennut ihminen - Kuolevaiset ja kuolemattomat - Sielu ja ruumis - Muinaisen ja nykyisen ajan noituuden, myös mesmerismiksi tai hypnotismiksi kutsutun, tuomitseminen - Jumala ainoa aiheuttaja ja luoja - Jumala ihmisen varjelija - Onko maailmankaikkeus, ihminen mukaan luettuna kehittynyt atomivoimalla? - Kristillinen Tiede